Rezistente

Ferestrele din profile din PVC GEALAN sunt ușor de îngrijit. Rezistența mare la influențele mediului înconjurător și atmosferice duce la o durată de viață lungă.

Confortabile

Ferestrele din profile GEALAN cu mai multe camere asigură păstrarea căldurii la interior și evită pătrunderea zgomotului. Acestea oferă siguranță, protecție și creează o atmosferă inconfundabilă.

Personalizate

Alegerea geometriei profilelor, a tipului de deschidere și împărțirii ferestrelor influențează caracterul individual. Prin intermediul profilelor GEALAN pot fi realizate și forme de ferestre mai puțin obișnuite.

Ferestre fixe


Sunt utilizate cu scopul de a asigura pătrunderea luminii într-un spaţiu interior, dar şi cu un scop estetic. Acestea nu se deschid, rolul lor este de a asigura pătrunderea luminii în încăpere. Sunt fixate în perete fără nici un mecanism de închidere-deschidere ( balamale, mânere, alte sisteme de închidere sau deschidere). Atunci când se decide utilizarea ferestrelor fixe trebuie avut în vedere următoarele: posibilităţile de spălare a geamului, aerisirea spaţiului.Se pot întâlni şi la ferestre mici dar mai ales la panouri vitrate foarte mari.
Image

Dimensiuni minimale şi maximale


Lăţimea/Înălţimea minimă a unei ferestre fixe este de 200mm.
Lăţimea/Înălţimea maximă a unei ferestre fixe este de 4000mm, ca excepţie se poate duce până la 6000mm, lungimea maximă a unui profil pvc.

Avantajele şi dezavantaje

Avantajele ferestrelor fixe sunt legate, în primul rând, de costuri. Fiind montate cu singurul scopul de a permite luminii să pătrundă în interiorul încăperii şi având în vedere că în multe cazuri sunt amplasate în zone greu accesibile, nu se deschid. Aceasta presupune mai puţine accesorii şi automat costuri mai mici. Pot fi luminate spaţii care nu permit montarea altor tipuri de ferestre.
Dezavantaje:
  • Dificultăţi în curăţarea geamului;
  • Nu permit aerisirea încăperii.

Ferestre cu deschidere simplă, sau dublă (oscilobatantă) sau basculantă

Sunt specifice tuturor ferestrelor prin care vrem să aerisim: gen geam de baie,  de bucătărie, în camerele unei case cât şi uşi de balcon.

Diferenţa între deschiderea oscilobatanta şi cea simplă este dată de utilitatea acelei ferestre, cea oscilobatanta fiind categoria mult mai de dorit atunci când se doreşte o aerisire a încăperii fără grija geamului deschis.

Fereastra oscilobatanta asigură un flux de aer proaspăt destul de mare în încăpere şi în acelaşi timp şi siguranţa ca nimeni nu va putea intra prin forţa în interior. Feroneria folosită este cea cu închideri tip ciupercă ceea ce face ca efracţia unei ferestre oscilobatante să fie mult mai greu de făcut decât asupra unei ferestre cu deschidere simplă.
Image

Dimensiuni minimale şi maximale

Lăţimea minimă a ochiului care se deschide este de 700mm iar înălţimea de 1000mm.
Lăţimea maximă a ochiului care se deschide este de 1600mm, ca excepţie se poate duce până la 2000mm iar înălţimea de 2400, ca şi la glisantă.

Compatibilitate imbinare cu alte ferestre

Toc adânc în funcţie de sistem (S8000/S9000), compatibil a se îmbina cu alte ferestre din sistemul folosit.
Se poate folosi toc închis, prag aluminiu de 20mm sau fără prag cu periuţa, sau fără prag dar si cu prag automat autodeclanşator.

Ferestre în formă de cerc sau semicerc sau alte diferite forme


Ferestrele aceastea sunt una dintre componentele importante în proiectarea casei, dacă vreţi ca să atrageţi atenția tuturor și în acelaşi timp vor da un farmec unic casei, şi vor deveni o parte importantă a interiorului.

Ferestrele arcuite în design interior oferă o mulțime de oportunități pentru soluțiile originale. Datorită formei și cadrului corect alese, camera va arăta într-un mod cu totul nou.

Image

Fereastra cu deschidere basculanta de jos in sus sau de sus in jos ( deschideri oberliht sau vasistas).

De obicei ferestrele cu deschidere basculanta se fac cu deschiderea de sus in jos, iar in cazuri exceptionale, cel putin pe pvc se fac si cu deschiderea de jos in sus. Acestea se monteaza cu deschiderea la interior, pentru a nu lasa ploaia sa intre in interiorul casei, atunci cand geamul este deschis.
Ferestrele cu deschidere basculanta de jos inspre sus se folosesc de obicei pentru deschiderea spre exterior. Aici se poate opta pentru montarea suplimentara a unei foarfeci secventiale care face ca fereastra sa se deschida in trepte si sa si ramana pe pozitia intredeschisa, pe diferite niveluri de deschidere. 
Deasemenea se poate folosi sistemului de deschidere de la distanta, manual sau electric.

Image
GEALAN S8000

GEALAN S8000

Creat pentru a asigura un profil eficient din punct de vedere al costurilor.
GEALAN S9000

GEALAN S9000

Sistemul S9000 este cea mai nouă generaţie de ferestre realizate de Gealan.
GEALAN KUBUS

GEALAN KUBUS

Sistemul CUBUS este INOVAȚIA Gealan pentru construcția de ferestre moderne.

Solicită o ofertă de preț ONLINE

Solicită acum o ofertă pentru ferestre și uși termopan GEALAN și beneficiezi de execuție la cele mai înalte standarde germane, montaj profesionist prin intermediul echipelor noastre specializate și service / garanție pentru toate produsele.
Declar că am completat date cu caracter personal în scopul de a obţine informaţii personalizate cu privire la produsele sau soluţiile comercializate de noi și sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate în scopul de a îmi răspunde la solicitare. Prin furnizarea datelor mele cu caracter personal sunt de acord ca termopane-ferestre.ro să urmărească răspunsul la solicitarea mea şi îmi exprim acordul pentru folosirea datelor mele în scopul realizării de analize, de studii de piaţă, pentru stabilirea gradului de satisfacţie şi de îmbunătăţire a activităţii, produselor sau serviciilor nostre.
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Invalid Input
Invalid Input
?task=captcha&componentId=37&format=image&sid=287418886
Cod incorect

Vrei mai multe detalii sau o ofertă personalizată?

 Contactează-ne la numărul de telefon 0770 555 222 !