Pentru o fereastră accesibilă tuturor

Sistemul de profile BlueEvolution 73 se adresează lucrarilor de tamplarie economică a piații profilelor Salamander. Eficiența economică și optimizarea utilizării materialelor au reprezentat aspectele centrale avute în vedere la construcția acestui sistem de etanșare cu o adâncime de 73 mm - pentru o prelucrare mai ușoară și mai eficientă de către producătorii de ferestre și un preț accesibil oricărui proiect.

Caracteristici

  • Adâncime de construcţie de 73 mm
  •  5 camere de termoizolare de mari dimensiuni
  •  Armătura din oţel zincat de 1,5 mm
  •  Sistem de etanşeizare cu două garnituri
  •  Coeficient de transfer termic de până la 1,1 W/m2K, în funcţie de geamul folosit
Image
S 8000 IQ cu 6 camere
La dezvoltarea sistemului BluEvolution 73, o atenție specială a fost acordată stabilității profilelor. O dimensiune ridicată corespunzătoare a fost reprezentată de camera principală pentru susținerea rigidizărilor din oțel.
 
Rezultatul este o rigiditate foarte mare la încovoiere a armăturilor standard, ceea ce constituie un alt avantaj în ceea ce privește stabilitatea profilului. Astfel, nu mai există obstacole în calea realizării elementelor de mari dimensiuni, iar firma producătoare de ferestre poate oferi clienților ferestre de mari dimensiuni.
 
  • Înălțimea maximă a elementelor pentru ferestre depinde de lățimea ferestrei și de suprafața totală rezultată aferentă.
  • În cazul ferestrelor de mari dimensiuni, elementele ferestrei sunt supuse unor forțe puternice.
  • Rigidizările stabile din oțel asigură o rezistență ridicată la încovoiere și permit construirea unor ferestre de mari dimensiuni.

Culori standard

Culori speciale

Culorile sunt cu titlu de exemplificare și pot fi diferite față de nuanța reală. Nu suntem responsabili pentru posibilele diferente de culoare intre cea afisata pe monitorul dvs si cea a produsului.

Solicită o ofertă de preț ONLINE

Solicită acum o ofertă pentru ferestre și uși termopan GEALAN și beneficiezi de execuție la cele mai înalte standarde germane, montaj profesionist prin intermediul echipelor noastre specializate și service / garanție pentru toate produsele.
Declar că am completat date cu caracter personal în scopul de a obţine informaţii personalizate cu privire la produsele sau soluţiile comercializate de noi și sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate în scopul de a îmi răspunde la solicitare. Prin furnizarea datelor mele cu caracter personal sunt de acord ca termopane-ferestre.ro să urmărească răspunsul la solicitarea mea şi îmi exprim acordul pentru folosirea datelor mele în scopul realizării de analize, de studii de piaţă, pentru stabilirea gradului de satisfacţie şi de îmbunătăţire a activităţii, produselor sau serviciilor nostre.
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Invalid Input
Invalid Input
?task=captcha&componentId=37&format=image&sid=310930929
Cod incorect

Vrei mai multe detalii sau o ofertă personalizată?

 Contactează-ne la numărul de telefon 0773 338 826!