Culisantele cu ridicare mai sunt denumite și Hebeschiebe sau uși HST (HebeSchiebeTür)

Uşile culisante cu ridicare fac parte dintr-un sistem aparte, foarte lat faţă de celelalte sisteme de profile din care se execută ferestre standard şi uşi de balcon,  total diferite ca şi formă și ca și utilitate; în schimb, Sistemul Hebeschiebe este foarte apropiat ca formă şi sistem de funcţionare cu sistemul de Uși Smart Slide (Smoovio).

Conform şi denumirii, Uşile culisante cu ridicare, sunt Glisante sau Culisante cu etanșare foarte bună, iar specificul lor constă in faptul că etanşarea se face pe garnitură în momentul în care ochiul mobil coboară pe prag, în comparaţie cu etanşarea pe perie de la Glisantă sau etanşarea prin apropierea cercevelei de toc ca la Smart Slide (Smoovio), sau prin revenirea cercevelei în toc ca la Oscilo-culisantă.
 
Uşa culisantă cu ridicare este utilă în special acolo unde este nevoie de o etanşare bună, într-un spațiu relativ mare, gen uși de terasă, de dimensiuni mai mari decat cel care il poate acoperi Culisanta Smart Slide, sau Oscilo-culisanta, sisteme cu etanșare foarte bună, pe garnitură, dar limitate ca și dimensiuni maximale posibil a fi executate.

Dimensiuni minimale şi maximale

Lăţimea minimă a ochiului care se deschide este de 1000mm iar înălţimea de 1700mm.
Lăţimea maximă a ochiului care se deschide este de 3000mm (nemaiîntâlnit până acum la un alt sistem) iar înălţimea de 2600mm.

Compatibilitate de îmbinare cu alte ferestre

Tocul adânc de 190mm, specific doar sistemului Culisant cu ridicare (apropiat de cel de la smoovio), îl face să fie compatibil doar cu alte uşi culisante cu ridicare sau cu două rânduri de ferestre din seria s8000 sau seria s9000.

Praguri folosite de sistemul de Uși culisante cu ridicare

Culisanta cu ridicare, este un sistem dedicat Uşilor, aşa că în partea de jos a uşii mereu va exista un prag de aluminiu de cel puţin 20mm, sau prag de 50mm, și în mod excepțional se pot executa şi Uşi culisante cu ridicare cu prag 0, dedicate spațiilor cu trafic intens, sau în anumite instituții unde sunt utilizate frecvent cărucioare pentru transportul diferitelor mărfuri sau persoanelor cu dizabilități.

Prag 20mm

Image

Prag 50mm

Image

Prag (la nivel) 0

Image

Configuraţiile posibile – un fix şi o deschidere şi combinaţii între eleCerceveaua se mişcă doar stânga dreaptă (fără posibilitatea de oscilobatare) în schimb se poate bloca pe poziţia semi-deschisă, atât cât ne dorim încât să ne păstrăm în siguranţă liniştea interioară sau cantitatea de aer proaspăt necesar.


În configurarea unei Uși culisante cu ridicare, trebuie ținut cont că o cercevea mobilă a unei uşi culisanta cu ridicare, are nevoie de încă pe atât spaţiu de parte fixă, peste care să se deschidă.
Image

Scheme posibile Uși HST

Image

Galerie imagini uși Hebeschiebe

Solicită o ofertă de preț ONLINE

Solicită acum o ofertă pentru ferestre și uși termopan GEALAN/SALAMANDER și beneficiezi de execuție la cele mai înalte standarde germane, montaj profesionist prin intermediul echipelor noastre specializate și service / garanție pentru toate produsele.
Declar că am completat formularul în scopul de a primi informații personalizate despre produsele și soluțiile termopane-ferestre.ro și sunt de acord ca datele mele să fie prelucrate pentru a răspunde la solicitarea mea. Prin furnizarea datelor mele cu caracter personal, sunt de acord ca termopane-ferestre.ro să urmărească răspunsul la solicitarea mea și să utilizeze datele mele pentru analize, studii de piață, evaluarea satisfacției și îmbunătățirea activității, produselor și a serviciilor termopane-ferestre.ro.
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Invalid Input
Invalid Input
?task=captcha&componentId=37&format=image&sid=1255342600
Cod incorect

Vrei mai multe detalii sau o ofertă personalizată?

 Contactează-ne la numărul de telefon 0770 555 222 !