Pentru un confort ambiental perfect

Sistemul de profile BluEvolution 82 cu o adâncime constructivă de 82 mm, creează un amestec perfect între remarcabila rentabilitate energetică şi o tehnologie de etanşare inovatoare de cel mai înalt nivel, fiind adecvată mai ales pentru case pasive. Pierderile de căldură se reduc prin utilizarea acestei structuri de canaturi şi rame special optimizate cu o ramă de etanşare optimizată termic, în combinaţie cu tripla vitrare termoizolantă, iar diferenţa se simte în portofel!

Caracteristici

  • Adâncime de construcţie de 82 mm
  •  6 camere de termoizolare de mari dimensiuni
  •  Armatura din oţel zincat de 1,5 sau 2 mm
  •  Sistem de etanşeizare cu TREI garnituri
  •  Coeficient de transfer termic de până la 1,1 W/m2K, în funcţie de geamul folosit
Image
S 8000 IQ cu 6 camere
La dezvoltarea sistemului BluEvolution 82, o atenție specială a fost acordată stabilității profilelor cât și izolării energetice prin apariția celei de-a treia garnituri. O dimensiune ridicată corespunzătoare a fost reprezentată de camera principală pentru susținerea rigidizărilor din oțel, iar garnitura mediană pentru izolarea termică.
 
Rezultatul este o rigiditate foarte mare la încovoiere a armăturilor standard, ceea ce constituie un alt avantaj în ceea ce privește stabilitatea profilului. Astfel, nu mai există obstacole în calea realizării elementelor de mari dimensiuni, iar firma producătoare de ferestre poate oferi clienților ferestre de mari dimensiuni.
 
  • Înălțimea maximă a elementelor pentru ferestre depinde de lățimea ferestrei și de suprafața totală rezultată aferentă.
  • În cazul ferestrelor de mari dimensiuni, elementele ferestrei sunt supuse unor forțe puternice.
  • Rigidizările stabile din oțel asigură o rezistență ridicată la încovoiere și permit construirea unor ferestre de mari dimensiuni.
S 8000 IQ cu 6 camere
S 8000 IQ cu 6 camere

Culori standard

Culori speciale

Culorile sunt cu titlu de exemplificare și pot fi diferite față de nuanța reală. Nu suntem responsabili pentru posibilele diferente de culoare intre cea afisata pe monitorul dvs si cea a produsului.

Solicită o ofertă de preț ONLINE

Solicită acum o ofertă pentru ferestre și uși termopan GEALAN și beneficiezi de execuție la cele mai înalte standarde germane, montaj profesionist prin intermediul echipelor noastre specializate și service / garanție pentru toate produsele.
Declar că am completat date cu caracter personal în scopul de a obţine informaţii personalizate cu privire la produsele sau soluţiile comercializate de noi și sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate în scopul de a îmi răspunde la solicitare. Prin furnizarea datelor mele cu caracter personal sunt de acord ca termopane-ferestre.ro să urmărească răspunsul la solicitarea mea şi îmi exprim acordul pentru folosirea datelor mele în scopul realizării de analize, de studii de piaţă, pentru stabilirea gradului de satisfacţie şi de îmbunătăţire a activităţii, produselor sau serviciilor nostre.
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Invalid Input
Invalid Input
?task=captcha&componentId=37&format=image&sid=525979080
Cod incorect

Vrei mai multe detalii sau o ofertă personalizată?

 Contactează-ne la numărul de telefon 0773 338 826!