Cea mai performantă fereastră

Sistemul de profil bluEvolution 92 reuneşte o tehnologie de avangardă cu designul modern şi funcţional, creând o nouă generaţie de ferestre de primă clasă. Structura optimizată cu 6 camere şi o adâncime constructivă de 92 mm asigură o protecţie termică remarcabilă şi o eficienţă energetică optimă. În combinaţie cu o lăţime vizibilă redusă de numai 118 mm, câştiguri solare datorită incidenţei crescute a luminii şi sustenabilităţii ecologice a unui material sintetic 100% reciclabil, acest sistem se încadrează în tehnologiile viitorului de la Salamander.

Caracteristici

  • Adâncime de construcţie de 92 mm
  •  6 camere de termoizolare de mari dimensiuni - profil fabricat exclusiv in Germania
  •  Armatura din oţel zincat de 2 mm
  •  Sistem de etanşeizare cu TREI garnituri, a 3a garnitura fiind de plastic dur, in comparație cu cea de Gumă de la BluEvolution82 sau de la Gealan S9000.
  •  Coeficient de transfer termic de pana la 0,65 W/m2K, în funcţie de geamul folosit, doar in varianta de tripan.
Image
S 8000 IQ cu 6 camere
La dezvoltarea sistemului BluEvolution 92, o atenție specială a fost acordată coeficientului de transfer termic al profilelor. A treia garnitură specifică ferestrelor de top, cu un coeficient termic foarte scazut, dedicat caselor pasive, la acest profil a fost facută din plastic dur în comparație cu cea din guma folosita de marea majoritate a profilelor cu 3 garnituri, făcându-l mai greu de prelucrat pe utilaje uzuale, astfel că acest profil cere sa fie prelucrat doar de catre firme specializate și dotate cu aparatură de ultimă generație.
 
Rezultatul formei profilului, cât și apariția acestei garnituri de pvc dur, îi conferă o rigiditate foarte mare la încovoiere cu armăturilor standard, ceea ce constituie un alt avantaj în ceea ce privește stabilitatea profilului. Astfel, nu mai există obstacole în calea realizării elementelor de mari dimensiuni, iar firma producătoare de ferestre poate oferi clienților ferestre de mari dimensiuni, chiar dacă se folosește geam tripan.
 
  • Înălțimea maximă a elementelor pâna la 2500mm.
  • Se preteaza foarte bine si la vitrine comerciale desparțite de montanți - montanți de 116mm.
  • Rigidizările stabile din oțel asigură o rezistență ridicată la încovoiere și permit construirea unor ferestre de mari dimensiuni.
S 8000 IQ cu 6 camere
S 8000 IQ cu 6 camere

Culori standard

Culori speciale

Culorile sunt cu titlu de exemplificare și pot fi diferite față de nuanța reală. Nu suntem responsabili pentru posibilele diferente de culoare intre cea afisata pe monitorul dvs si cea a produsului.

Solicită o ofertă de preț ONLINE

Solicită acum o ofertă pentru ferestre și uși termopan GEALAN/SALAMANDER și beneficiezi de execuție la cele mai înalte standarde germane, montaj profesionist prin intermediul echipelor noastre specializate și service / garanție pentru toate produsele.
Declar că am completat formularul în scopul de a primi informații personalizate despre produsele și soluțiile termopane-ferestre.ro și sunt de acord ca datele mele să fie prelucrate pentru a răspunde la solicitarea mea. Prin furnizarea datelor mele cu caracter personal, sunt de acord ca termopane-ferestre.ro să urmărească răspunsul la solicitarea mea și să utilizeze datele mele pentru analize, studii de piață, evaluarea satisfacției și îmbunătățirea activității, produselor și a serviciilor termopane-ferestre.ro.
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Invalid Input
Invalid Input
?task=captcha&componentId=37&format=image&sid=1658560939
Cod incorect

Vrei mai multe detalii sau o ofertă personalizată?

 Contactează-ne la numărul de telefon 0770 555 222 !